Υλικά
Ρίχνω λάδι στη χύτρα να κάψει. Βάζω τις μπριζόλες να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές. Συνεχίζω με το λεμόνι και το πορτοκάλι. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω και ρίγανη. Μόλις πάρουν βράση, κλείνω τη χύτρα σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα.
Que tenga suerte!
- 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- ελαιόλαδο
- 1/2 λεμόνι (το χυμό του)
- 1/2 πορτοκάλι (το χυμό του)
- αλάτι + πιπέρι + ρίγανη
Ρίχνω λάδι στη χύτρα να κάψει. Βάζω τις μπριζόλες να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές. Συνεχίζω με το λεμόνι και το πορτοκάλι. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω και ρίγανη. Μόλις πάρουν βράση, κλείνω τη χύτρα σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα.
Que tenga suerte!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου