Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μπριζόλες μοσχαρίσιες στη χύτρα!

Υλικά
  • 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • ελαιόλαδο
  • 1/2 λεμόνι (το χυμό του)
  • 1/2 πορτοκάλι (το χυμό του)
  • αλάτι + πιπέρι + ρίγανη
Εκτέλεση

Ρίχνω λάδι στη χύτρα να κάψει. Βάζω τις μπριζόλες να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές. Συνεχίζω με το λεμόνι και το πορτοκάλι. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω και ρίγανη. Μόλις πάρουν βράση, κλείνω τη χύτρα σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα.

Que tenga suerte!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου