Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Πουρές σελινόριζας

Εύκολο και νόστιμο συνοδευτικό που ξαφνιάζει ευχάριστα....

Υλικά

  •  1 σελινόριζα
  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε την σελινόριζα και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Την βάζω σε κατσαρόλα να σιγοβράζει μέσα στο γάλα για μισή ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει η σελινόριζα. Έπειτα την σουρώνω και την λιώνω στο blender (κατα προτίμηση χειρός) και προσθέτω γάλα όσο χρειαστεί για να αποκτήσει την υφή του πουρέ που θέλω. Όσο περισσότερο την χτυπάω, τόσο πιο αφράτη γίνεται! Στο τέλος αλατοπιπερώνω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου